CASAVINO Selection 2022 за пета поредна година

CASAVINO представя за пета поредна година проекта CASAVINO Selection 2022  – лимитирана серия вина на едни от любимите български производители, дегустирани и селектирани лично от екипа на CASAVINO.

След 4 години CASAVINO Selection и 14 години CASAVINO, екипът представя новата Селекция под мотото “Виното, за което говорим”. “Силно вярваме, че тъкмо през последните 14 години успяхме да провокираме разговор за виното, който надминава търговските кампании и ни кара да го изучаваме, дегустираме, експериментираме и с него да предизвикваме собствените си вкусове и убеждения.”

CASAVINO Selection 2022 ще събере най-доброто за 2022 според вкуса, усета и небцето на целия екип, въвлечен в избора на точно тези вина. Някои от тях познавате, но за първи път ще се срещнете точно с тези сортови вина и купажи в лимитирани малки серии, произведени и бутилирани ексклузивно за CASAVINO. По време на събитието ще се отворят и няколко вина от CASAVINO Selection 2020 и 2021, които не са представяни на живо досега. 

CASAVINO Selection 2022 ще се проведе на 1-ви октомври, в градината на Motto Event Hall, а дегустацията ще продължи от 14:00 до 19:00ч – достатъчно време, за да се запознаем с всички селектирани вина. 

По време на събитието ще има и специални гости, които ще допълнят атмосферата с различни гурме деликатеси от Чифлик Ливади, мандра Равногор, шоколади Бернард, Вино и мезе, както и аксесоари на винена тематика от The Gourmet House със селекция чаши за вино Riedel и PandorArt със своите атрактивни дрехи на винена тематика.

Билетите са все още в продажба онлайн до изчерпване на количествата, а обратното броене започна. Нямаме търпение!

Сподели:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Related Posts

Оранжево вино

Навярно сте забелязали, че тенденциите в света на хранителните продукти – чисто, био, натурално – не подминават и винения свят. Но при вината, това съвсем

Трябва ли да познаваме виното?

Виното съпровожда живота на хората от векове, преминавайки от алтернатива на водата, храна, през религиозен атрибут, за да достигне до ултимативното хедонистично изражение на разбирането