CASAVINO Selection 2022 за пета поредна година

CASAVINO представя за пета поредна година проекта CASAVINO Selection 2022  – лимитирана серия вина на едни от любимите български производители, дегустирани и селектирани лично от екипа на CASAVINO.

След 4 години CASAVINO Selection и 14 години CASAVINO, екипът представя новата Селекция под мотото „Виното, за което говорим“. “Силно вярваме, че тъкмо през последните 14 години успяхме да провокираме разговор за виното, който надминава търговските кампании и ни кара да го изучаваме, дегустираме, експериментираме и с него да предизвикваме собствените си вкусове и убеждения.”

CASAVINO Selection 2022 ще събере най-доброто за 2022 според вкуса, усета и небцето на целия екип, въвлечен в избора на точно тези вина. Някои от тях познавате, но за първи път ще се срещнете точно с тези сортови вина и купажи в лимитирани малки серии, произведени и бутилирани ексклузивно за CASAVINO. По време на събитието ще се отворят и няколко вина от CASAVINO Selection 2020 и 2021, които не са представяни на живо досега. 

CASAVINO Selection 2022 ще се проведе на 1-ви октомври, в градината на Motto Event Hall, а дегустацията ще продължи от 14:00 до 19:00ч – достатъчно време, за да се запознаем с всички селектирани вина. 

По време на събитието ще има и специални гости, които ще допълнят атмосферата с различни гурме деликатеси от Чифлик Ливади, мандра Равногор, шоколади Бернард, Вино и мезе, както и аксесоари на винена тематика от The Gourmet House със селекция чаши за вино Riedel и PandorArt със своите атрактивни дрехи на винена тематика.

Билетите са все още в продажба онлайн до изчерпване на количествата, а обратното броене започна. Нямаме търпение!

Сподели:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Related Posts

За подправките и виното

Случвало ли ви се е да четете описание на вино и да не вярвате на очите си? Роза и сушени подправки в едното вино, черен