Доставка

Приемане на поръчката/заявката

Заявката за покупка на стока през www.vinoto.com се счита за извършена след натискане на бутона „Поръчка“. При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на поръчката/заявката, същата се счита за невалидна и за www.vinoto.com не възниква задължение за нейното изпълнение.

Заявката за покупка се приема от www.vinoto.com чрез изпращане на потвърждение до е-mail адрес на Клиента, съдържащ основната информация за поръчката: клиент, адрес, е-mail адрес поръчани продукти, тяхната продажна цена, стойността на пощенските или транспортни разходи, невключени в продажната цена и свързани с нейната доставка, избрания от Клиента начин на плащане, посочените данни за фактура и адрес за доставка.

Доставка

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от клиента адрес за доставка в рамките на 2 (два) до 5 (пет) работни дни.

При поръчка на над 12 бутилки вино, доставката е безплатна, за поръчки под това количество се прилага фиксирана цена за доставка за вино от 10,00лв, за книги и печатни материали от 6,00лв, за билети и други: безплатно.

Стремим се да поддържаме актуални наличности на всички продукти на сайта www.vinoto.com. Въпреки това, в някои случаи, е възможно по различни причини да нямаме на склад от артикула, който сте заявили. Ако възникне такава ситуация, ще се свържем с Вас на телефона или мейла, посочен в поръчката Ви, за да ви предложим друг продукт или ако не желаете друг продукт, ще върнем в пълен размер плащането, което сте направили, в случай че сте използвали карта.

При изчерпване на продукти тип „вино“, се доставят вина от следваща година. Грижим се да отразяваме такива промени в информацията за вината на сайта, но в редки случаи е възможно да има различия между реколтата, отразена на сайта и тази, която ви доставяме.

Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

Виното се предава на клиента или на трето пълнолетно лице, което приема и потвърждава получаването, като подписва придружаващите документи.  Виното може да бъде предаденo само и единствено на пълнолетно лице, което се установява в момента на доставката. При установяване на непълнолетно лице получател на пратката, то тя се връща обратно, а разходите по доставката са за сметка на клиента.

В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, то поръчаната стока се връща обратно в склада. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема разходите по повторната доставка. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Цени и методи за плащане

Всички цени на стоки във www.vinoto.com онлайн магазин са в български левове, с включен ДДС. 

Предвиждаме един метод за плащане:

  • С банкова карта директно от сайта – сумата се заплаща и превежда по електронен път.